SHPËRNDAJE

Duket sikur një familje super e lumtur dhe e bukur dhe ne mësojmë se kështu është nê të vërtetë. Artistja e njohur suedeze edhe për mediat shqiptare Liza C. Holmberg me fotot e fundit na prezanton me tre djemtë e saj. Në fakt më i vogli i familjes sapo ka ardhur dhe quhet Valentin dhe familja e saj tashmë është kompletiar dhe ako duket e vetmja femër rrethuar nga 3 meshkuj tashmë që duke nisur nga djali i madh Alessio dhe bashkëshorti i saj do të jetë gjithmonë e rrethuar si një princeshë dhe e mbrojtur nga ata çdo ditë e më shumë. Ne ju sjellim disa super foto të kësaj familje kaq të bukur të sapo realizuar që këngëtarja e hitit ” Feel the vibe” i ka publikuar në rrjetet sociale.