SHPËRNDAJE

Javët e fundit në të gjitha mediat botërore është pasqyruar konflikti mes SHBA dhe Koresë së Veriut të cilat kanë kërcënuar shumë herë njëra-tjetrën me sulme bërthamore.

Por ku ndodhet në hartë Koreja e Veriut?

Rreth 75% e amerikanëve e konsiderojnë Korenë e Veriut si kërcënim të rrezikshëm, por që nuk ja kanë idenë se ku ndodhet ajo në hartë.

Në një show televiziv në Amerikë gazetari ka dalë në rrugë për të pyetur qytetarët se ku ndodhet Koreja e Veriut.

Shumë nga ta e drejtuan gishtin tek, Kanadaja, Amerika Latine, Evropa, Turqia, India, Afrika, Australia por asnjëherë tek Koreja e Veriut.