13.7 C
Pristina
E mërkurë, 19 Maj, 2021

Çfarë ndodh nëse hamë bukë të mykur?

Nuk është i gjithë myku i njëjtë, por a ka mbetur diçka për t’u ngrënë apo jo varet nga ngjyra, mirëpo edhe artikujt në...

Shkëmbimi i territoreve dhe Lugina e Preshevës

Abstrakt   Në tryezën e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, nuk është përjashtuar as korigjimi i kufijve aktual, gjë që do të afektoj dhe Luginën e...

“COVID-19 po shpallë luftë çdo individi të shtatë kontinenteve”

Bota edhe më tutje po vazhdon të përballet me virusin e quajtuar, COVID 19. Fjala “sfidë” përdoret për t’iu drejtuar dikujt për të hyrë në...