SHPËRNDAJE

Janë disa opsione që mund t’ju ndihmojnë të largoni dhjamin e tepërt në zonën abdominale, për pak kohë.

Fillimisht konsumoni 200 ml lëng të karotave me mollë, gjashtë herë në ditë.

Këto dy produkte përmbajnë kalori dhe mbushin trupin tuaj me vitamina, beta-karoten dhe pektin.

Ndërsa si opsion të dytë ushqehuni me këto gjëra për mëngjes: një vezë të zier, një lugë krem të njelmët dhe një karotë.

Ndërsa në darkë pini vetëm një çaj të gjelbër