SHPËRNDAJE

Paketë fantastike me ofertë -50% , e domosdoshme pas plazhit

Kjo paketë përmban:  lyerje, prerje, krehje, depilim, masazh, pedikyr, manikyr, trajtim fytyre me avull, trajtim i këmbëve dhe trupit si dhe konsulta falas me kirurgen më të mirë  estetike sot për sot në Shqipëri Senera Hoxha.

Të gjitha këto për vetëm 10.000 leke! Numri i limituar.

Telefononi në 069 539 5555ose vizitoni sallonin tonë, MD Beauty Salon tek Komuna e Parisit përballë Kristal Center, Tiranë.