SHPËRNDAJE

Të ushtrohesh në shtëpi nuk është e lehtë. Por mund të jetë po aq efektive. Shumica e njerëzve kanë nevojë për pushime ushtrimore, pasi puna e tyre në zyrë është e mbërthyer në një karrige.

Ushtrimet, përveç shëndetit, ndihmojnë edhe në figurën tonë, pasi humbim peshë dhe djegim kalori. Dhe pesë minuta stërvitje janë të mjaftueshme. Në videon e mëposhtme mund të shihni një mënyrë për të humbur 100 kalori në vetëm 5 minuta. Dhe nëse keni kohë mund ta shumëfishoni fitnesin tuaj, duke humbur edhe më shumë.