SHPËRNDAJE

Meqë kemi hyrë në muajin maj, ju mund t’i shikoni disa filma që ne iu propozojmë të cilët do të trasmetohen këtë muaj.

Një vështrim në disa nga shfaqjet dhe filmat që transmetohen në Netflix, Amazon, Hulu dhe Disney+ në maj.

“Candy” : Bazuar në një histori të vërtetë, Betty Gore (Melanie Lynskey) dhe Candy Montgomery (Jessica Biel) janë mike në vitet 1980, marrëdhënia e të cilëve përfundimisht merr një kthesë vdekjeprurëse.

“Ghost Adventures: House Calls” : Në këtë spinoff të parë ndonjëherë, ekipi që qëndron pas “Ghost Adventures” u përgjigjet lutjeve urgjente për ndihmë nga pronarët e dëshpëruar të shtëpive që luftojnë me aktivitete të dyshuara paranormale. (Zbulim+)

“Obi-Wan Kenobi” : Duke u zhvilluar një dekadë pas aksionit në “Star Wars: Revenge of the Sith”, Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) është përballur me humbjen e tij më të madhe – rënien dhe korrupsionin e mikut të tij më të mirë dhe nxënësit Jedi. , Anakin Skywalker, i cili bëhet i keqi Sith Lord Darth Vader. (Disney+)

“Night Sky”: JK Simmons luan si Franklin York dhe Sissy Spacek si Irene York, një çift, oborri i shtëpisë së të cilit të çon në një planet tjetër. (Amazon Prime Video)

“Signora Volpe” : Spiunja kryesore britanike Sylvia Fox (e luajtur nga Emilia Fox) është në Itali për martesën e mbesës së saj kur dhëndri zhduket, duke lënë një trup të pajetë pas tij. Sylvia zgjidh misterin dhe bie në dashuri me Italinë dhe me një shtëpi të vjetër të shkatërruar në një kodër. (Acorn TV)

“RuPauls’ Drag Race All Stars 7” : Ata janë të gjithë fitues, por kush do të jetë fituesi përfundimtar kur RuPaul të ribashkojë disa nga yjet nga sezonet e kaluara të kësaj shfaqje argëtuese dhe hit. (Paramount+)

”Sneakerella”: Një rrotullim modern mbi historinë e Hirushes, i vendosur në nënkulturën e atleteve në rrugë të qytetit të Nju Jorkut. (Disney+)./21Media