SHPËRNDAJE

Kryeministri Ramush Haradinaj, së bashku me gruan Anitën, e kanë përcjell djalin e tyre Gjinin në ditën e parë në Gjimnaz.

Haradinaj ka theksuar se Kosova ka shënuar arritje në ngritjen e cilësisë së arsimit, duke shtuar se nuk do të ndalen duke punuar në këtë sektor.

Ai ka ururar fëmijët që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës dhe, po ashtu, mësuesit për punë të mbarë.

Postimi i plotë:

Në ditën e parë të shkollës për këtë vit, krah Gjinit, i cili po e nisë një etapë të re të edukimit në Gjimnazin…

Posted by Ramush Haradinaj on Sunday, September 1, 2019