SHPËRNDAJE

Nisma për Kosovën po mban mbledhje maratonike të Kryesisë.

‘Indeksonline’, merr vesh se anëtari i Kryesisë së këtij subjekti, Bajram Hasani do të jetë ministër i Tregtisë dhe Industrisë.

Anëtari tjetër i kryesisë, Shyqiri Bytyqi pritet të jetë ministër i Arsimit Shkencës dhe Teknologjise.

Ndërsa, ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale do të jetë Skendër Reçica.

Nismës i takon edhe posti i zv-kryeministrit.