SHPËRNDAJE

Ambasada e SHBA-së në Moskë u bëri dje thirrje shtetasve amerikanë që të largohen nga vendi pasi linjat ajrore vazhdojnë të anulojnë fluturimet në dhe jashtë Rusisë.

Departamenti i Shtetit lëshoi një këshillë udhëtimi të Nivelit 4 në prag të pushtimit, i cili u kërkoi amerikanëve të mos udhëtonin.

SHBA ka vazhduar të paralajmërojë se nuk do të kryejë asnjë evakuim ushtarak në Ukrainë, transmeton Fox News.