SHPËRNDAJE

Ashtu si cdo parti gjate fushates parazgjedhore Nisma per Kosoven, permes nje video ka shpalosur projektet e tyre ne qeveri ku thuhet se : “Çdo familje do te kete se paku nje te punesuar, mbi 400 milion euro investime ne bujqesi , si dhe Kosova do ta kete fondin e vetepunesimit”

Posted by NISMA për Kosovën on Saturday, June 3, 2017