SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë po kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Bekim Avdi Selmonit.

Në njoftimin e Policisë thuhet se Bekim Avdi Selmoni është i lindur më 07.11.1982 në Katundi i ri –Pejë, ndërsa po kërkohet për posedim të paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftim.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

– E-mail adresa: [email protected]. /Telegrafi/