SHPËRNDAJE

Vendi ynë në dy ditët e fundit, ka pasur numër rekord  të të infekturave me COVID 19.

Për shkak të rritjes së rasteve me koronavirus, sot pritet të merren vendime të reja.

Ka filluar takimi i Komitetit për vlerësimin dhe koordinimin e situatës rreth COVID-19, ku pritet të shqyrtohet situata epidemiologjike në vend lidhur me virusin korona.

Takimi po mbahet i mbyllur, pas përfundimit do të ketë konferencë për media.