SHPËRNDAJE

Bokseri dhe biznesmeni i njohur kosovar që jeton në Gjermani, Granit Shala para se të niset për pushime në Kosovë është vaksinuar, dhe këtë e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale duke thënë se vaksinohet për të ruajtur shëndetin e tij dhe të të tjerëve, e të njejtën gjë e rekomandon ta bëjnë edhe qytetarët tjerë.