SHPËRNDAJE

Sërish në vendin tonë do të ketë reduktime të energjisë elektike.

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për lokacionin dhe orarin ku do të ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë:

22.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (Kodi: 82082002) prej orës 11:00-15:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS – Mirusha VII dhe TS – Garaqevë.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci  (Kodi: 30000015) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Kyçja e  kabllove  të tensionit të mesëm për segmentin e NS  të ri 10/04 kV Lagjja Jeta  e re Arbanë.

23.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21  (Kodi: 81084018) prej orës 10:00-10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani,Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1konsumator) dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS-53  (Kodi: 81084018402) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rr. Fehmi Agani (një pjesë)

Arsyeja: Punime në ormanin e tensionit të ulët dhe ndërprerësin (AS).

3.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.40  (Kodi: 81084023) prej orës 10:00-10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë) dhe Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionin e mesëm.

4.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qendra   (Kodi: 81084023504) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rr. UÇK (një pjesë), rr.Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS – Qendra.

23.01.2021

Mgid

GOPOTENT

Nuk sëmurem kurrë, dhe kjo falë pastrimit të enëve të gjakut

MËSO MË SHUMË→

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nertili  (Kodi 81084033) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Qendra tregtare Nertili në Rrugën Tirana, rrugët: UÇK-së, Tirana dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Pastrimi i trafos dhe e hyrjeve 10kV.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra industriale-Fabrika e farave  (Kodi 52000010) nga ora 11:00 – 13:00

Vendet: 4 konsumatorë komercial në rrugën Haxhi Zeka dhe Fabrika e Farërave në Klinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit privat sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani -Stabilimenti ne Ramun  nga ora 11:00 – 16:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Lokal  N.T.SH. SHALA M.                (Kodi:51000005012)

Ramun Debelasht            (Kodi:51000005014)

Gllaviqicë e reja                (Kodi:51000005015)

Gllaviqica             (Kodi:51000005016)

Valon Sadiku      (Kodi:51000005017)

Sep. Naim Dakaj               (Kodi:51000005018)

Beton Plus-Adnan Spahija            (Kodi:51000005019)

NTSH “Vranina” (Kodi:51000005021)

Gllaviqica             (Kodi:51000005022)

Leshan UN          (Kodi:51000005023)

Leshan -Lagjja Tahirmurat            (Kodi:51000005024)

Leshani l               (Kodi:51000005025)

Kërstovci             (Kodi:51000005026)

Betonjerka         (Kodi:51000005027)

Leshan-B.Krasniqi Separacion     (Kodi:51000005028)

Leshani ll te xhamija       (Kodi:51000005029)

Leshani 4             (Kodi:51000005030)

”Shala Immobilien”-Bashkim sh (Kodi:51000005031)

Kliqin ll  (Kodi:51000005032)

Lagjja Shurdhaj Leshan  (Kodi:51000005033)

Jabllanicë e Leshanit G.TH            (Kodi:51000005034)

Kliqina l (Kodi:51000005035)

Pompat e ujit – Jabllanicë             (Kodi:51000005036)

Seperacioni Valdet Gashi              (Kodi:51000005037)

Rosujë e reja Hysenaj    (Kodi:51000005038)

Rosujë  Gurthues             (Kodi:51000005039)

Rosujë e vjetra (Kodi:51000005040)

Rosuja 5               (Kodi:51000005041)

Rosuj Janoshët (Kodi:51000005042)

Dardan Dervishaj             (Kodi:51000005043)

Vranina Llabjan (Kodi:51000005050)

Vendet: fshatrat: Gllaviçicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ngritja e dy 2 shtyllave 12/1600 me elemente përcjellëse.

3.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qerdhja e fëmijëve ( Kodi : 51000003) prej orës 11:00 – 14:00

Vendet: rrugët: Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Piro dhe TMK-ja.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës tek TS – Arben Çekaj” me kod: 51000003008.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj  ( Kodi : 73000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë);  fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Realizimi i kyçjes 10kV hyrje/dalje.