SHPËRNDAJE

Është vënë në pranga vrasësi i biznesmenit nga Kosova që u vra në Serbi.

Policia e Novi Pazarit ka njoftuar se ka arrestuar të dyshuarin, E, 39-vjeçar për vrasjen e biznesmenit nga Kosova, Selajtin Janjeva.

Gazeta serbe, kurir, raporton se i dyshuari është arrestuar pasi ekziston dyshimi se ka kryer vrasje.  Ndërsa, është arrestuar edhe një 52-vjeçar si person që ka ndihmuar vrasjen e biznesmenit nga Kosova.

 Sipas policisë, i dyshuari më 1 tetor, në orën 19, në Novi Pazar, pas një diskutimi të shkurtër me Selajtin Janovën, e ka nxjerr pistoletën dhe e ka goditur disa herë.

Pas kësaj vrasjeje, i vrasësi bashkë me ndihmësin e tij ishin larguar nga vendi i ngjarjes.