SHPËRNDAJE

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 12 pacientë me Covid-19, 8 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 4 të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 7 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtojhen 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 6 pacientë
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë
Spitali i Pejës, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë