SHPËRNDAJE

Kombëtarja e Kosovës ka rënë për një pozitë në renditjen e kombëtareve që bënë FIFA.

‘Dardanët’ që në tetor zhvilluan tri ndeshje, tani renditen në pozitën e 117.

Kosova në tetor mori një barazim kundër Greqisë, ndërsa u mposht nga Maqedonia e Veriut dhe Sllovenia.

Kombëtarja Shqiptare gjithashtu ka pësuar rënie në tre pozita, duke u renditur tani në vendin e 69.

Në renditjen e FIFA-s në vendin e parë mbetet Belgjika, e ndjekur nga Franca, Brazili, Anglia, Portugalia, Spanja dhe Uruguai.