SHPËRNDAJE

Në tregun e transferimeve në Milano flet dhe për koha e shitjeve.

Teksa u tha se Sudo do të jetë pjesë kyçe e Milanit. Montella nuk dëshiron të humbë kohë dhe u ka thënë ndrejtuesve të bëjnë gati rinovimin e lojtarit për një afat edhe më të gjatë, përcjell Albeu.com.

Në gjurmët e ish lojtarit të Liverpool është Bayer Leverkusen. Siç raporton ‘Corriere dello Sport’ gjermanët do të vijnë me një ofertë prej 15 milionë euro, një shifër e cila konsiderohet e pamjaftueshme ngase Milani dëshiron dhjetë milionë më shumë.