SHPËRNDAJE

Turniri tashme tradicional në futboll të vogël për profesorin e Edukatës Fizike dhe dëshmorin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Demush Mavraj do të organizohet më 8 maj.

Organizatorët kanë njoftuar se ky turnir do të mbahet në qëndron sportive “Bobi” nga ora 11:00, derisa ka shumë ekipe të interesuara për të marrë pjesë në turnirin që organizohet në kuadër të 23 vjetorit të rënies heroike të Demush Mavrajt.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti