-2.3 C
Pristina
E martë, 5 Dhjetor, 2023

TEKNOLOGJI

Zukerberg, rikthehet në mesin e 10 personave më të pasur në...

Mark Zukerberg shtoi pasurinë për 11 miliardë dollarë dhe sërish u vendos në listën e dhjetë personave më të pasur në botë. Më 28...

Videolojërat me luftëra: Teknologjia që po ndihmon avancimin e ushtrisë

Shtetasve të huaj që mendonin të udhëtonin për të luftuar në Ukrainë iu dha një paralajmërim i qartë në fillim të këtij viti, “Kjo...

Studiuesit shpikin ‘baterinë për ngrohje’, nevojitet kripa dhe uji për nxehtësi

Studiuesit besojnë se mund të bëjnë miliona shtëpi në Evropë pa gaz në të ardhmen e afërt, pasi kanë shpikur një “bateri ngrohjeje” të...