SHPËRNDAJE

Modeli i ardhshëm i iPhone po parashikohet të jetë më i miri ndonjëherë, i cili do të lansohet në 10 vjetorin e iPhone-it origjinal të Apple.

Edhe pse Apple provon që gjithmonë ta mbajë sekret celularin e ri, gjithmonë dalin fotografi të tij para se ai të lansohet.

Dhe gjatë këtij viti, fotografitë janë duke rrjedhur me të madhe, transmeton Gazeta Express.

Një njeri, i cili mban llogarinë ‘OnLeaks’ në Twitter, gjithmonë i tregon botës se si do të duken celularët e rinj para se ata të lansohen.

Sipas tij, celulari i ri do të duket kështu: