SHPËRNDAJE

Para dyqanit të Larborghini që ndodhet në Londër, janë mbledhur shumë njerëz që të shohin arritjen e modelit Centenario.

Derisa është zbritur nga rimorkio e kamionit dhe është futur brenda, kalimtarët kanë bllokuar rrugën, duke u përpjekur ta shohin nga afër dhe të bënin fotografi, transmeton Telegrafi.

Meqenëse kjo është një nga 20 modelet e vetme që do të prodhohen, shanset për ta parë nga afër janë shumë të vështira.

Më poshtë, mund ta shihni se si duket Centenario edhe pse vozitet shumë ngadalë dhe nuk i tregohet fuqia që ka.