SHPËRNDAJE

antenat e smartphone janë të dëmshme për shëndetin. Në dyshim për këtë sipas TechSot, është edhe Mercedes që vendosur ta mbajë sa më larg të jetë e mundur nga makinat e saj.

Në periudhën e lidhjes mes celularit smart dhe bordit të makinës, zgjidhja e përshtatur nga salloni automobilistik gjerman siguron një integrim perfekt të aparatëve portabël të komunikimit me “infotainment systems” (zonën argëtuese të mjetit).

Nga Shtutgarti komunikohet që aktualisht prej disa vitesh makinat e famshme janë të përshtatura me teknologjitë e nevojshme që sigurojnë në brendësi të kabinës mbrojtje nga valët elektromagnmetike. Që këtë ta ketë çdo mjet i Mercedes shkruan TechSot.al nevojitet një projekt i ri ‘Fit & Healthy’, i lancuar së fundmi nga konstruktorët