SHPËRNDAJE

Në forumin “Reddit”, mijëra femra kanë treguar se çfarë duan që meshkujt të bëjnë më shumë në shtrat.

Një numër i madh i tyre kanë thënë se vërtet iu pëlqejnë puthjet në qafë, por se këto puthje duhet t’i bëjnë pa lënë shenja në qafë.

Megjithatë, puthjet në qafë janë vetëm maja e ajsbergut; në përgjithësi, femrat duan që meshkujt t’i kushtojnë më shumë vëmendje paralojës e jo vetëm të fokusohen në seks penetrim.

Meshkujt duhet të kenë durim dhe ta eksitojnë femrën sa më shumë që është e mundur para se të fillojë seksi me penetrim.

Dhe këshilla e fundit është që meshkujt të bëjnë më shumë zhurmë gjatë seksit!

Femrat duan që mashkulli të pëshpërit fjalë seksi në vesh, të ofshajë, etj.

Zhurmat gjatë seksit janë formë e komunikimit seksual dhe seksi është më i kënaqshëm.